De ISACOM partners


Kuikenbroederij en pluimveebedrijf ‘Het Anker’ is als zelfstandig familiebedrijf al sinds 1967 een toonaangevende, invloedrijke en onafhankelijke leverancier van legpluimvee op de Nederlandse markt. ‘Het Anker is gespecialiseerd in het broeden, het opfokken en de verkoop van 17-weekse leghennen. Naast een aantal eigen opfok- en legbedrijven werkt ‘Het Anker’ nauw samen met sectorbedrijven in zowel binnen- en buitenland, waaronder Verhaeghe-Het Anker in België en ab ovo in Duitsland. ‘Het Anker’ beschikt over een eigen broederij, verzorgt zelf het transport en heeft een eigen serviceploeg. Hierdoor is ‘Het Anker’ zeer flexibel en kan ze ervoor zorgen dat de klant centraal staat. Korte lijnen, en focus op maximaal rendement voor de klant zijn kenmerkend in de aanpak van ‘Het Anker’. De duurzame relatie met ‘Het Anker’ en haar klanten is gebaseerd op transparantie, vertrouwen en kwaliteit.

De hoekstenen van Vepymo zijn de familie bedrijven Destrooper, Moonen en Pyfferoen, drie families die reeds decennia lang actief zijn in de legkippensector. Hierdoor beschikt Vepymo over de nodige ervaring op vlak van broeden, opfokken en het houden van leghennen. Vepymo is actief in de zowel de Belgische als ook de Nederlandse markt. Bij Vepymo werken ze er dagelijks aan om een trouwe partner in de legkippensector te zijn. Dit doen ze door het optimaliseren van haar processen, het goed in de gaten houden van de markt en ook door alle informatie rondom beleid te volgen. Dit alles doen ze bij Vepymo met een team van specialisten die ieder in hun expertise voor u klaar staan. Daarbij is de jarenlange ervaring op het vlak van broeden, opfokken en houden van legkippen een pré als het gaat om advies en informatieverstrekking. De slogan van Vepymo luidt dan ook: “De broederij met hart voor de sector!”

ISA Export verkoopt eendagskuikens in zowel binnen als buiten Europa. Op basis van de behoefte van de klant adviseert ISA Export haar klanten in de keuze voor het ras. Daarnaast denkt ISA Export graag mee met haar klanten, in goed overleg worden de vaccinaties en de kuikenbehandelingen bepaald. De transportmogelijkheden per vrachtwagen of per vliegtuig worden geregeld in direct overleg met de behoeften van de klant en de beschikbare mogelijkheden. ISA Export streeft naar de beste oplossing om de beste kwaliteit eendagskuikens bij de klant in de stal te krijgen. Kwaliteit is dé kernwaarde van ISA Export, in elke fase van haar productieproces streeft ISA Export naar de hoogste kwaliteit van broedeieren en eendagskuikens. ISA Export is blij met de samenwerking in ISACOM: “door de krachten te bundelen kunnen we inzetten op hoge kwaliteit van moederdieren, broedeieren en de kuikens, deze staan allemaal aan de basis voor de beste leghennen!”